Toezichthouder Bouw- en Woningtoezicht

 

 

Ben jij de enthousiaste collega die zich wil blijven ontwikkelen? Heb jij een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur Bouwkunde, en wil jij als gedreven toezichthouder werken aan een veilige en prettige leefomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken voor ons Team Toezicht en Handhaving binnen de afdeling Bouw- en Woningtoezicht een enthousiaste:


Toezichthouder Bouw- en Woningtoezicht 

32-36 uur

 

Onze betrokken en gedreven collega’s van Team Toezicht en Handhaving zoeken jou!
Het Team Toezicht en Handhaving van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht bestaat uit 17 gedreven professionals die werken aan de toezicht en handhaving van de verleende vergunningen. We ondersteunen hiermee onze klantgemeenten en provincie bij hun bouwopgaven. Denk hierbij aan de noodzakelijke controles ten behoeve van de uitvoering van heiwerkzaamheden, wapening, opleggingen, isolatie, ventilatie en nog veel meer aspecten in zowel de utiliteitsbouw als bij civiele werken.

Ben jij die allrounder die niet terugdeinst voor alle controles tussen paalpunt en nokvorst?
Reageer dan snel!

 

Wat ga je doen als Toezichthouder?
•    Je zorgt ervoor dat de bouwzaken voldoen aan de wet- en regelgeving zodat voor bewoners en bedrijven een fijne woon, werk- en leefomgeving wordt gecreëerd. 
•    Je houdt toezicht op de goedgekeurde vergunningen binnen bestaande bouw en nieuwbouw. De toezicht en handhaving op de omgevingsvergunningen voer je 
zelfstandig uit.
•    Je hebt een dynamische functie; je werkt nauw samen met je collega toezichthouders, juristen en andere ODMH collega’s.


Als toezichthouder heb je een afwisselende baan. Geen dag is hetzelfde, je werkt zowel in teamverband als zelfstandig. Je hebt contact met instanties, inwoners en collega’s en stelt je daarbij klantgericht op. Het is zeker geen kantoorbaan; je werkt zowel binnen als buiten en hebt daarbij vrijheid je eigen tijd in te delen.

Wat vragen wij?
•    Je bent een enthousiaste en energieke collega op minimaal MBO niveau. Jouw diploma betreft een technische richting. Bouwtechnisch is een pré;
•    Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als toezichthouderin de bouw. 
•    In deze job is goed kunnen omgaan met mensen cruciaal. Je staat communicatief stevig in je schoenen en blijft rustig bij weerstand;
•    Ben je proactief en een doorpakker die zich niet van de wijs laat brengen? Dan zijn wij opzoek naar jou;
•    Omdat je regelmatig op pad gaat, is het belangrijk dat je in het bezit bent van rijbewijs B.
•    Je hebt een goede schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve eigenschappen. Rapporten opstellen vormt voor jou geen probleem.

Waarom jij kiest voor werken bij de ODMH?
Wil jij een baan die ertoe doet? Dan is een baan bij de ODMH echt iets voor jou. Wij willen onze regio veiliger maken. Zodat inwoners en ondernemers nu én in de toekomst in een veilige, duurzame en gezonde omgeving kunnen wonen en werken.
Werken bij ons betekent werken in een jonge, ambitieuze en digitaal gestuurde organisatie met goede en flexibele arbeidsvoorwaarden, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een interessant takenpakket. Ben jij een vroege vogel, begin je liever iets later, of wil je je kinderen graag naar school brengen? Geen probleem, naast flexibele arbeidsvoorwaarden werken we ook met flexibele werktijden en werkplekken. 

•    Een salaris van maximaal € 3.591,- bruto per maand (CAO SGO, schaal 8) bij een 36-urige werkweek. Doorgroei naar een uitloopschaal is mogelijk.
•    Uitzicht op een vast dienstverband.
•    Een individueel keuze budget (IKB) van 17,05 % wat je kan opnemen wanneer het jouw uitkomt.
•    Regelmatig informele activiteiten zoals een gezondheidsdag, afdelingsuitje en een gezellig eindejaarsfeest.
•    De ODMH is goed bereikbaar, zowel met de trein als met auto. Wij stimuleren het gebruik van het openbaar vervoer en de fiets en faciliteren dit.
•    Ons parkeerterrein heeft parkeerplekken met elektrische laadpalen.
•    Bekijk hier onze bedrijfsfilm om een indruk te krijgen!

 

Klaar voor een zinvolle bijdrage aan onze leefomgeving en ons team aan specialisten?
Reageer dan snel! 

Heb je vragen?
Heb je nog vragen over de functie neem dan contact op met Micha Klooswijk, vervangend Teamleider Toezicht en Handhaving, telefoonnummer 088-54 50 289.
Bel voor informatie over de sollicitatieprocedure met Inge Langenkamp, HR-adviseur, telefoonnummer 06-39711574.

 

www.odmh.nl

De ODMH draagt bij aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. 
Dit doen we door milieutaken in de hele regio en bouw- en woningtoezichttaken in een gedeelte ervan uit te voeren in opdracht van de 6 regiogemeenten en de provincie Zuid-Holland. De ODMH heeft vier afdelingen; bouw- en woningtoezicht, bedrijven, expertise en bedrijfsvoering.

Delen? Graag!

Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

 

Nog niet eerder bij ons gesolliciteerd?

Via de knop hieronder kun je je sollicitatie indienen. Je cv en motivatiebrief kun je als bijlage toevoegen. 

Heb je in de afgelopen 6 maanden al eens eerder bij ons gesolliciteerd op een vacature?
Dan kan het zijn dat je al een inlogaccount hebt gekregen voor deze site. Je kunt dan met je e-mail inloggen (rechtsboven) en het eerder verkregen wachtwoord. Als je je wachtwoord vergeten bent kun je het opvragen. Sollicitaties langer dan 6 maanden geleden zijn volledig uit ons systeem verwijderd. Heb je langer dan 6 maanden geleden bij ons gesolliciteerd? Klik dan hieronder op de 'solliciterenknop".