Toezichthouder Bouw- en Woningtoezicht

 

 

Als toezichthouder Bouw- en Woningtoezicht bij de ODMH help je mee op elke dag de wereld een beetje mooier te maken. Dat doe je door als gedreven toezichthouder mee te werken aan een veilige en prettige leefomgeving. Ben jij die allrounder die niet terugdeinst voor alle controles tussen paalpunt en nokvorst? Dan is dit de baan voor jou!  

Wij zoeken voor ons Team Toezicht en Handhaving binnen de afdeling Bouw- en Woningtoezicht een enthousiaste:
 


Toezichthouder Bouw- en Woningtoezicht 

32-36 uur

 

Een betrokken team met gedreven specialisten verwelkomt jou met open armen!

Het Team Toezicht en Handhaving van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht bestaat uit 17 gedreven professionals die werken aan de toezicht en handhaving van de verleende vergunningen. We ondersteunen hiermee onze klantgemeenten en provincie bij hun bouwopgaven. Denk hierbij aan de noodzakelijke controles ten behoeve van de uitvoering van heiwerkzaamheden, wapening, opleggingen, isolatie, ventilatie en nog veel meer aspecten in zowel de utiliteitsbouw als bij civiele werken.

 

Wat ga je doen als Toezichthouder?

 • Je zorgt ervoor dat de bouwzaken voldoen aan de wet- en regelgeving zodat voor bewoners en bedrijven een fijne woon, werk- en leefomgeving wordt gecreëerd. 
 • Je houdt toezicht op de goedgekeurde vergunningen binnen bestaande bouw en nieuwbouw. De toezicht en handhaving op de omgevingsvergunningen voer je zelfstandig uit.
 • Je hebt een dynamische functie; je werkt nauw samen met je collega's toezichthouders, juristen en andere ODMH collega’s.


Als toezichthouder heb je een afwisselende baan. Geen dag is hetzelfde, je werkt zowel in teamverband als zelfstandig. Je hebt contact met instanties, inwoners en collega’s en stelt je daarbij klantgericht op. Het is zeker geen kantoorbaan; je werkt zowel binnen als buiten en hebt daarbij vrijheid je eigen tijd in te delen.


Wat vragen wij?

 • Je bent een enthousiaste en energieke collega op minimaal MBO niveau. Jouw diploma betreft een technische richting. Bouwtechnisch is een pré.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als toezichthouder in de bouw. 
 • In deze job is goed kunnen omgaan met mensen cruciaal. Je staat communicatief stevig in je schoenen en blijft rustig bij weerstand.
 • Je bent proactief en een doorpakker die zich niet van de wijs laat brengen.
 • Omdat je regelmatig op pad gaat, is het belangrijk dat je in het bezit bent van rijbewijs B.
 • Je hebt een goede schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve eigenschappen. Rapporten opstellen vormt voor jou geen probleem.

 

Waarom jij kiest voor werken bij de ODMH?

Wil jij een baan die ertoe doet? Dan is een baan bij de ODMH echt iets voor jou. Wij willen onze regio veiliger maken. Zodat inwoners en ondernemers nu én in de toekomst in een veilige, duurzame en gezonde omgeving kunnen wonen en werken. Via werken bij de ODMH kan je meer zien over ons mooie werk. 


Werken bij ons betekent ook, werken in een jonge, ambitieuze en digitaal gestuurde organisatie in een informele sfeer met ongeveer 200 collega's. Wij bieden goede en flexibele arbeidsvoorwaarden en ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een interessant takenpakket.

Ben jij een vroege vogel, begin je liever iets later, of wil je je kinderen graag naar school brengen? Geen probleem, we werken met flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.

 

Wat bieden wij jou? 

 

 • Een prachtig team om onderdeel van te zijn.
 • Een salaris van maximaal € 3.732,- bruto per maand (CAO SGO, schaal 8) bij een 36-urige werkweek. Doorgroei naar uitloopschaal 9 is mogelijk.
 • Een individueel keuze budget (IKB) van 17,05 % wat je kan opnemen wanneer het jouw uitkomt.
 • Een online leeromgeving via GoodHabitz die altijd voor jou beschikbaar is met een gevarieerd aanbod op het gebied van vitaliteit, kennis en vaardigheden.
  Een goede werksfeer. Regelmatig informele activiteiten zoals een gezondheidsdag, afdelingsuitje en een gezellig eindejaarsfeest.
  De ODMH is goed bereikbaar, zowel met de trein als met auto. Wij stimuleren het gebruik van het openbaar vervoer en de fiets en  hebben daar goede regelingen voor. We beschikken over parkeerplekken met elektrische laadpalen.
 • Het ODMH-gebouw ligt vlakbij het station, een supermarkt, kinderdagverblijf en horecagelegenheden.

Ben je benieuwd wat de ODMH allemaal doet? Neem dan hier een kijkje: Bedrijfsfilm ODMH. Onze collega's vertellen je hoe hun dag eruit ziet.
 

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan via de button. We nemen snel contact met je op. 

Heb je vragen?
Heb je nog vragen over de functie neem dan contact op met Lotte Dighe-van Krieken, Teamleider Toezicht en Handhaving, telefoonnummer 06-83572726.
Bel of Whatapp voor informatie over de sollicitatieprocedure met Lies Middelkoop, HR-adviseur, telefoonnummer 06-83565556of mail hr@odmh.nl.

 

Delen? Graag!

Maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

WWW.ODMH.NL

De ODMH draagt bij aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. 

Dit doen we door milieutaken in de hele regio en bouw- en woningtoezichttaken in een gedeelte ervan uit te voeren in opdracht van de 6 regiogemeenten en de provincie Zuid-Holland. De ODMH heeft vier afdelingen; bouw- en woningtoezicht, bedrijven, expertise en bedrijfsvoering.

 

Nog niet eerder bij ons gesolliciteerd?

Via de knop hieronder kun je je sollicitatie indienen. Je cv en motivatiebrief kun je als bijlage toevoegen. 


Heb je in de afgelopen 6 maanden al eens eerder bij ons gesolliciteerd op een vacature?
Dan kan het zijn dat je al een inlogaccount hebt gekregen voor deze site. Je kunt dan met je e-mail inloggen (rechtsboven) en het eerder verkregen wachtwoord. Als je je wachtwoord vergeten bent kun je het opvragen. Sollicitaties langer dan 6 maanden geleden zijn volledig uit ons systeem verwijderd. Heb je langer dan 6 maanden geleden bij ons gesolliciteerd? Klik dan hieronder op de 'solliciterenknop".