Medewerker backoffice zwemwater

 

 

Wil jij in de provincie Zuid-Holland als medewerker backoffice een bijdrage leveren aan veilig zwemmen, zowel binnen als buiten? Ben je op zoek naar een deeltijdbaan waarbij geen dag hetzelfde is? Kom dan ons zwemwaterteam van de ODMH in Gouda versterken. We zoeken per direct een

 

Medewerker backoffice zwemwater

20-24 uur

 

Ons zwemwaterteam bestaat uit 10 collega’s. Naast vier toezichthouders, een BOA, een communicatieadviseur en teamleider ben je met 2 andere collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning. We houden ons bezig met toezicht en handhaving op de wettelijke regels die gelden voor alle badinrichtingen en zwembaden in de provincie Zuid-Holland. In het zwemwaterseizoen (1 mei tot 1 oktober) doen we dit ook voor alle officiële buitenzwemlocaties in Zuid-Holland.

 

Zo maar een dag in de backoffice van het zwemwaterteam:

“Je bent op kantoor bezig met het verwerken van de analyseresultaten van het oppervlaktewater en hebt de toezichthouder al op pad gestuurd om de borden te wisselen bij de diverse locaties. Hij staat bij een locatie en belt. Hij signaleert dat op een locatie waar het negatief zwemadvies volgens de resultaten weer mag worden ingetrokken er toch een flinke drijflaag, met volgens hem blauwalg, ligt. Hij mailt je de foto’s en vraagt je om met het waterschap te overleggen. Ook ziet hij een kadaver van een vis in de zwemzone en vraagt of je ook de beheerder wil bellen met de vraag deze op te ruimen. Je krijgt de beheerder al snel aan de lijn en die gaat meteen aan de slag. Daarna mail je de foto’s naar het waterschap en bel je je contactpersoon bij het waterschap en vraagt of hij de foto’s wil beoordelen. Is het negatief zwemadvies nog terecht? Even dus niet verder met het verwerken van de intrekking anders moet je straks weer alles terugdraaien.”

 

Jouw echte toegevoegde waarde als medewerker backoffice zwemwater

Als backofficemedewerker is geen dag hetzelfde,  het werk is heel afwisselend. Je hebt veel contacten met collega’s en klanten (onder andere gemeenten, waterkwaliteitsbeheerders, gebiedsbeheerders, bedrijven en particulieren). Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

 • het administratief verwerken van controles (brieven en besluiten maken)
 • beoordelen van analyseresultaten zwemwateronderzoek
 • administratief verwerken van milieuklachten
 • de zwemwater- en milieuklachtentelefoon
 • verslaglegging
 • locatiedossiers aanmaken en beheren

 

Jouw kwaliteiten

Je hebt van nature een klantgerichte houding en denkt graag mee in de mogelijkheden die er zijn. Jouw communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk,  komen dan goed van pas.  Ook als de mogelijkheden soms heel beperkt zijn. Je werkt het liefst samen met collega’s en met je frisse inbreng zorg je dat jullie samen tot een beter resultaat komen. Je bent nauwkeurig en weet goed prioriteiten te stellen.

 • Je bent in het bezit van een afgeronde administratieve opleiding op MBO niveau en 2-3 jaar ervaring in een backoffice functie;
 • Je hebt ervaring met het werken in een digitale werkomgeving en/of bent bereid je hierin verder te ontwikkelen.

 

Waarom jij kiest voor werken bij de ODMH?

Wil jij een baan die ertoe doet? Dan is een baan bij de ODMH echt iets voor jou. Wij willen onze regio veiliger maken. Zodat inwoners en ondernemers nu én in de toekomst in een veilige, duurzame en gezonde omgeving kunnen wonen en werken.

Werken bij ons betekent werken voor een ambitieuze, innoverende en digitaal gestuurde organisatie in een informele sfeer met ongeveer 200 collega’s. We bieden goede en flexibele arbeidsvoorwaarden, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, het volgen van opleidingen en een interessant takenpakket.

Ben jij een vroege vogel, begin je liever iets later, of wil je je kinderen graag naar school brengen? Geen probleem, naast flexibele arbeidsvoorwaarden werken we ook met flexibele werktijden en werkplekken.

 • Een salaris tot maximaal € 3.176,-- bruto per maand (CAO SGO, schaal 7) bij een 36-urige werkweek. Doorgroei naar de uitloopschaal (schaal 8) is mogelijk;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een individueel keuze budget (IKB) van 17,05 % wat je kan opnemen wanneer het jouw uitkomt;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. Voor deze functie is het belangrijk dat je op woensdag en in het zomerseizoen beschikbaar bent;
 • Regelmatig informele activiteiten zoals een gezondheidsdag, afdelingsuitje en een gezellig eindejaarsfeest. Ook in deze tijd waarin dat op een aangepaste manier moet, zoeken we regelmatig contact met elkaar want we hechten veel waarde aan onderlinge binding;.
 • De ODMH is goed bereikbaar, zowel met de trein als met auto. Wij stimuleren het gebruik van het openbaar vervoer en de fiets en faciliteren dit;
 • Ons parkeerterrein heeft parkeerplekken met elektrische laadpalen.

 

Ben je benieuwd wat de ODMH allemaal doet?

Neem dan een kijkje: bedrijfsfilm ODMH. In de bedrijfsfilm vertellen onze collega's je hoe hun dag eruit ziet.

 

Klaar voor een zinvolle bijdrage aan onze leefomgeving en ons team aan specialisten?

Solliciteer dan vóór 21 februari 2022 via de button 

We kijken uit naar je reactie!

 

Heb je vragen?

Bel of Whatsapp voor vragen over de functie met Gert van den Toren, teamleider vergunningverlening en zwemwater: 06 – 23435199

Bel of Whatsapp voor informatie over de sollicitatieprocedure Marie-Louise Henket, HR- adviseur: 06 – 12533231.

 

WWW.ODMH.NL

 

Delen? Graag!

Maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Nog niet eerder bij ons gesolliciteerd?

Via de knop hieronder kun je je sollicitatie indienen. Je cv en motivatiebrief kun je als bijlage toevoegen. 

Heb je in de afgelopen 6 maanden al eens eerder bij ons gesolliciteerd op een vacature?
Dan kan het zijn dat je al een inlogaccount hebt gekregen voor deze site. Je kunt dan met je e-mail inloggen (rechtsboven) en het eerder verkregen wachtwoord. Als je je wachtwoord vergeten bent kun je het opvragen. Sollicitaties langer dan 6 maanden geleden zijn volledig uit ons systeem verwijderd. Heb je langer dan 6 maanden geleden bij ons gesolliciteerd? Klik dan hieronder op de 'solliciterenknop".