Beleidsadviseur Bodem en Archeologie

 

 

Altijd al “in the lead” willen zijn als allround beleidsadviseur op het gebied van bodem en archeologie? Is jouw focus: we blijven niet alleen up-to-date maar doen het net nog een beetje beter? Wil jij vanuit jouw rol het gezicht van het team zijn naar onze opdrachtgevers? Dat kan bij de ODMH te Gouda!
We kijken uit naar je sollicitatie!

Beleidsadviseur Bodem en Archeologie

32-36 uur

Het team Bodem & Archeologie met in totaal ongeveer 20 medewerkers heeft veel kennis en kwaliteit in huis en neemt binnen de “bodemwereld” een vooraanstaande positie in. En daar zijn we trots op! We zijn een hecht en deskundig team met een brok aan ervaring. Er is altijd ruimte om je verder te ontwikkelen en we blijven leren van elkaar. Dat past in onze ambitie om gezamenlijk hoge kwaliteit te blijven leveren.
Als beleidsadviseur ga je direct aan de slag met onder andere de vaststelling van de bodemkwaliteitskaart onder de Omgevingswet.

Wat ga je doen?

 • Je signaleert en coördineert nieuwe ontwikkelingen in het werkveld en maakt connectie met andere werkvelden met een integrale aanpak.
 • Je bent procesmatig betrokken bij alle beleidsontwikkeling in het werkveld.
 • Je bent verantwoordelijk voor alle beleidsmatige stukken binnen het team en je ondersteunt complexe inhoudelijke thema’s binnen de werkvelden van bodem en archeologie. Je zorgt voor implementatie en draagvlak bij gemeenten en de provincie Zuid-Holland.
 • Je bent betrokken bij alle beleidsontwikkelingen en je bent de spil in het team, zowel binnen de ODMH als naar onze opdrachtgevers.
 • Je draagt proactief bij aan het verder ontwikkelen van het team en het optimaliseren van de werkprocessen.

Jouw kwaliteiten

 • Inhoudelijk: De vakgebieden Bodem en Archeologie kennen voor jou geen geheimen en je bent op de hoogte van actuele thema’s en relevante ontwikkelingen. Op enkele thema’s binnen onze vakgebieden mag jij je expert noemen.
 • Initiatiefrijk: Je bent een proactieve collega die denkt in mogelijkheden en je signaleert kansen. Bij jou is het glas halfvol en je ziet mogelijkheden voor jezelf en de ODMH.
 • Toegankelijk en gericht op samenwerking: Je verbindt je gemakkelijk met je collega’s van de ODMH en met de collega’s van de gemeenten en de provincie met wie je samenwerkt. Je werkt zelfstandig maar je bent ook een teamplayer.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden: Je bent klantgericht en organisatie- en bestuurlijk sensitief. Complexe vraagstukken vereenvoudigen ligt jou wel en je hebt een vlotte pen. Je anticipeert op de verwachtingen en de wensen van de verschillende stakeholders. Je gaat op een creatieve manier om met belangenverschillen.
 • Aanpassingsvermogen en klantgericht: Je kunt je goed inleven in de ander, stelt de juiste prioriteiten en je doet aan verwachtingsmanagement. Je bent hierdoor een betrouwbare partner en collega.

Wat vragen wij

Je herkent jezelf in de gevraagde kwaliteiten en beschikt over een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau.  

Waarom jij kiest voor werken bij de ODMH?

Wil jij een baan die ertoe doet? Dan is een baan bij de ODMH echt iets voor jou. Wij willen de wereld mooier maken. Zodat inwoners en ondernemers nu én in de toekomst in een veilige, duurzame en gezonde omgeving kunnen wonen en werken. Via werken bij de ODMH kan je meer zien over ons mooie werk.

Werken bij ons betekent ook, werken voor een ambitieuze, innoverende en digitaal gestuurde organisatie in een informele sfeer met ongeveer 200 collega’s. We bieden goede arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden en ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. 
Verder bieden wij:  

 • Een salaris van maximaal € 5.021,- bruto per maand (CAO SGO, schaal 10a) bij een 36-urige werkweek. Doorgroei naar uitloopschaal (11, maximaal € 5.372,-) is mogelijk.
 • We starten met een dienstverband voor een jaar en gaan graag een langdurige samenwerking met je aan
 • Een individueel keuze budget (IKB) van 17,05% in aanvulling op je salaris dat je kan opnemen wanneer het jou uitkomt.
 • Een online leeromgeving via GoodHabitz die altijd voor jou beschikbaar is met een gevarieerd aanbod op het gebied van kennis en vaardigheden.
 • Regelmatig informele activiteiten zoals gezondheidsevenementen, afdelingsuitje en een gezellig eindejaarsfeest.
 • De ODMH is goed bereikbaar, zowel met de trein als met auto.
 • Ons parkeerterrein heeft parkeerplekken met elektrische laadpalen.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct via de button en we nemen snel contact met je op.

Heb je vragen?

Heb je vragen over de functie?
Bel of whatsapp dan met Gerben Baks, teamleider Bodem & Archeologie (06 – 51 32 48 57).

Bel voor informatie over de sollicitatieprocedure met Liesbeth van der Poel, HR-adviseur (088 - 54 50 371, werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag).

 

Nog niet eerder bij ons gesolliciteerd?

Via de knop hieronder kun je je sollicitatie indienen. Je cv en motivatiebrief kun je als bijlage toevoegen. 

Heb je in de afgelopen 6 maanden al eens eerder bij ons gesolliciteerd op een vacature?
Dan kan het zijn dat je al een inlogaccount hebt gekregen voor deze site. Je kunt dan met je e-mail inloggen (rechtsboven) en het eerder verkregen wachtwoord. Als je je wachtwoord vergeten bent kun je het opvragen. Sollicitaties langer dan 6 maanden geleden zijn volledig uit ons systeem verwijderd. Heb je langer dan 6 maanden geleden bij ons gesolliciteerd? Klik dan hieronder op de 'solliciterenknop".