Zo werkt het

Vul de gevraagde gegevens in, kies voor 'aanmaken' en jouw sollicitatie wordt verstuurd naar het team HR van de ODMH. Daarna krijg je een e-mail met een url die toegang biedt tot ons sollicitatieportal. Hier vind je alle informatie over jouw sollicitatie en worden de vervolgstappen vastgelegd. Elk keer als er een bericht voor je klaarstaat, ontvang je een e-mail van ons met een link naar het betreffende bericht. 


Met het verzenden van jouw gegevens geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens ten behoeve van de sollicitatieprocedure. Uiterlijk 2 maanden na afronding van de sollicitatieprocedure zullen jouw gegevens worden verwijderd, tenzij we je expliciet hebben gevraagd om de gegevens langer te mogen bewaren en jij daar geen bezwaar tegen hebt gemaakt. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons privacystatement op onze website.

Persoonlijke gegevens

Foto

Motivatie en CV

Voeg hieronder je motivatie en CV toe.
Je kan er voor kiezen om je motivatie in het daarvoor bestemde blok te plaatsen of een sollicitatiebrief toe te voegen aan je CV zodat je één bestand toevoegt.

Motivatie en CV

Hoe heb je ons gevonden?


Nog niet eerder bij ons gesolliciteerd?
Via bovenstaand formulier kun je je sollicitatie indienen. Je cv en motivatiebrief kun je als bijlage toevoegen door middel van de knop 'bestanden kiezen'. Je kunt er voor kiezen om je motivatie in het daarvoor bestemde blok te plaatsen of een sollicitatiebrief toe te voegen aan je cv, zodat je één bestand kunt uploaden (als PDF-bestand).

Heb je in de afgelopen 6 maanden al eens eerder bij ons gesolliciteerd op een vacature?
Dan kan het zijn dat je een inlogaccount hebt gekregen voor deze site. Je kunt dan met je e-mailadres inloggen (rechtsboven) en het eerder verkregen wachtwoord. Als je dat vergeten bent kun je het wachtwoord opvragen. Sollicitaties langer dan 6 maanden geleden zijn volledig uit ons systeem verwijderd. Heb je langer dan 6 maanden geleden bij ons gesolliciteerd? Vul dan bovenstaand formulier in. Klik vervolgens op de vacature waarop je wilt solliciteren. De gegevens die je eerder hebt ingevuld, verschijnen in het formulier. Je hoeft alleen nog een nieuwe motivatie inclusief cv in te sturen.